به راستی از سولفات آهن چه می دانید؟
آیا فروش سولفات آهن آزمایشگاهی ، می تواند منبع درآمد خوب و پایداری ایجاد نماید؟
در این مطلب ، قصد داریم تا بحث فروش سولفات آهن آزمایشگاهی را به صورت دقیق مورد برسی قرار دهیم.
در این مقاله از بازیافت آنلاین ، همانند مقالات گذشته ، قصد داریم تا کاربردی ترین اطلاعات را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا شاید جرقه ای کوچک اما موثر بر کسب و کار و زندگی شما عزیزان باشد.
در واقع زمانی به ارزش واقعی سولفات آهن پی می بریم ، که ارتباط این محلول ارزشمند و شگفت انگیز را با استخراج و بازیافت طلا متوجه می شویم. به طور خلاصه ، برای استخراج طلا از تیزاب سلطانی و ته نشین کردن لجن طلا ، بهترین محلولی که می توان استفاده نمود ، سولفات آهن آزمایشگاهی می باشد.
حالا شاید از خودتان بپرسید ، به چه دلیل تاکید ما بر سولفات آهن آزمایشگاهی است ؟
دلیل آن این است که سولفات آهن آزمایشگاهی از خلوص بسیار خوبی برخوردار است و بازدهی و راندمان واکنش های شیمیایی ما را افزایش خواهد داد و در نتیجه ما این توانایی را خواهیم داشت تا میزان طلای بیشتری را استخراج نماییم.
سولفات آهن چه خصوصیاتی است؟
سولفات آهن یکی از مواد شیمیایی پرکاربرد در صنایع مختلف کشاورزی ، خوراکی ، نساجی ، فاضلاب و…می باشد.
سولفات آهن به دو صورت دو ظرفیتی و سه ظرفیتی تولید شده که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارد و حتی از نظر ظاهری نیز متفاوت از یکدیگر هستند.
1. فروس سولفات (FeSO4)
این نوع همان سولفات آهن دو ظرفیتی بوده که بیشتر به رنگ سبز یافت می شود به همین جهت به زاج سبز نیز معروف است. فروش سولفات یکی از پرکاربردترین مواردی است که در کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد ،زیرا از رطوبت کمی برخوردار است و در بسیاری از موارد ، استفاده از آن حائز اهمیت است. جالب است بدانید این نوع سولفات در درمان کم خونی و فقر آهن نیز استفاده می شود.
2. فریک سولفات Fe۲(SO۴)۳
سولفات آهن سه ظرفیتی است که به رنگ زرد موجود می باشد. این نوع سولفات به زاج زرد یا زاج شتر دندان نیز معروف است. سولفات آهن سه ظرفیتی به دلیل رطوبت بالا بیشتر در تصفیه آب و فاضلاب استفاده شده و کاربرد کمتری نسبت به سولفات دو ظرفیتی دارد.
به طور کل می توان گفت سولفات آهن در کشاورزی جهت تولید کود های شیمیایی ، در صنایع تولید رنگ ، صنایع تصفیه کننده آب و فاضلاب ، چرم سازی ، نساجی و …کاربرد زیادی دارد.
نکته مهم این است که برای بازیابی طلا باید از فروش سولفات یا همان سولفات آهن دو ظرفیتی که به رنگ سبز می باشد استفاده نمود. زیرا فریک سولفات که به رنگ زرد می باشد، قابلیت رسوب دادن طلا را ندارد.
در ادامه به کاربرد سولفات آهن آزمایشگاهی در بازیافت ضایعات می پردازیم.
نقش سولفات آهن آزمایشگاهی در استخراج طلا
سولفات آهن( زاج سبز ) یکی از مواد شیمیایی مهم برای بازیابی طلا از محلول های اسیدی می باشد.
برای استخراج طلا از ضایعات الکترونیکی ابتدا این ضایعات را در داخل اسید نیتریک حل می کنیم. سپس آن ها را در تیراب سلطانی حل کرده و حرارت می دهیم تا به دمای ۷۰ درجه برسد. در مرحله بعدی کار احیای طلا شروع می شود.
از متا دی سولفات سدیم برای بازیابی و احیای طلا استفاده می شود اما متا دی سولفاتی که در داخل بازار موجود می باشد ، معمولا نمونه اصل نبوده و به دلیل قیمت بالا جنس اصل استفاده از آن مقرون به صرفه نمی باشد. سولفات آهن آزمایشگاهی انتخاب مناسبی برای جایگزینی آن بوده و می تواند جهت بازیابی طلا استفاده شود. پس از سولفات آهن آزمایشگاهی خالص استفاده کرده و آن را آرام ارام به تیزاب سلطانی اضافه میکنیم. با چند بار تکرار این عمل لجن قهوهای رنگی تهنشین شده که حاوی فلز طلا است.
نکته مهم در استفاده از سولفات آهن و سایر مواد شیمیایی جهت استخراج فلزات گران بها آزمایشگاهی بودن آنها است. به هیچ عنوان نباید از اسید و مواد شیمیایی صنعتی استفاده کنید.
تا اینجا و در این مقاله سولفات آهن آزمایشگاهی را مورد برسی قرار دادیم و حتما تا اینجا متوجه اهمیت و جایگاه این محلول شده اید . تیم بازیافت آنلاین با تجربه و تخصصی که در طی سال ها کسب نموده است ، رسالت خود می داند تا با پشتیبانی و آموزش علاقه مندان و فعالان این حوزه ، گامی هرچند کوچک در پیشرفت و توسعه صنعت بازیافت فلزات گرانبها بردارد.
کلام آخر
جهت کسب اطلاع بیشتر با کارشناسان و متخصصین بازیافت آنلاین از طریق راه های ارتباطی ، تماس حاصل فرمایید.