به دنبال قیمت ضایعات کاتالیزور هستید؟ قیمت ضایعات کاتالیزور خودرو چقدره؟ همانطور که می دانید، در سالهای اخیر، با افزایش آلودگی هوا، دولتها به دنبال علل مؤثر بر آلودگی و جلوگیری از آن هستند. یکی از عوامل اصلی در آلودگیها، دود خودروها است. کاتالیزور چارۀ حل این مشکل بود؛ اما فواید این قطعۀ ارزشمند به اینجا ختم نمیشد. ضایعات ناشی از کاتالیزور به حدی ارزشمند بود که باعث ایجاد شغل و درآمد شد. افراد در این مشاغل به خوبی ارزش و قیمت ضایعات خاک کاتالیزور را میدانند.
افراد برای رسیدن به این جایگاه شغلی، نیازمند داشتن تخصص و اطلاعات کافی هستند. با این حال؛ بسیاری از افراد، بدون داشتن تخصص، ضایعات کاتالیزوری قابل توجهی دارند که میتوانند با فروش این ضایعات به کارشناسان تیم بازیافت آنلاین، درآمد کسب کنند. علاوه بر این، میتوانید با استفاده از آموزشهای کاربردی مختلف تیم بازیافت آنلاین، کسب و کار خود را راه اندازی کنید. در ادامۀ این مقاله به بیان ویژگیهای ضایعات کاتالیزور میپردازیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره خرید و فروش خاک کاتالیزور با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
۰۹۱۳۳۰۷۶۳۲۲
مهندس سنجری
اهمیت و قیمت ضایعات خاک کاتالیزور
طبق آنچه که تا الآن گفته شد، حتماً متوجه دلیل اهمیت خاک کاتالیزور شدهاید. درواقع؛ خاک کاتالیزور ضایعاتی هستند که ناشی از فرسودگی و یا تخریب مبدلهای کاتالیزوری هستند. همانطور که میدانید در ساخت مبدلها، از فلزات باارزش استفاده شده است. به همین دلیل این مبدلها، حتی پس از پایان عمر مفید خود و در هنگام فرسودگی نیز، با اهمیت و کاربردی هستند. افراد متخصص با خرید و جمعآوری مبدلهای کاتالیستی، اقدام به بازیافت و استخراج ضایعات خاک کاتالیزور میکنند که این درآمدزایی مهمترین دلیل اهمیت خاک کاتالیزور است. همچنین در صنایع جهت بالا بردن کیفیت اکتان موجود در بنزین و تولید هیدروژن از آن استفاده میشود.
قیمت کاتالیزور دست دوم چقدره؟
ضایعات خاک کاتالیزور، متشکل از عناصر مختلفی هستند؛ بنابراین قیمت ضایعات کاتالیزور، به قیمت روز عناصر تشکیل دهندۀ آن وابسته است. از طرفی، مواد و عناصری که در ساخت این مبدلها استفاده میشود، به عوامل مختلفی مانند ایرانی یا خارجی بودن خودرو و یا مدل خودرو بستگی دارد؛ اما افراد متخصص در این حوزه میدانند که کاتالیزور خودروهای خارجی باکیفیتتر و گرانتر هستند.
کاتالیزورهای خودرو چه کاربردی دارند؟
اگر صاحب اتومبیل هستید ، احتمالا در سیستم اگزوز اتومبیل خود مقدار کمی فلزات ارزشمند دارید.
مبدل های کاتالیزوری بخشی از سیستم اگزوز در وسایل نقلیه مدرن هستند که به کاهش اثرات منفی محیطی خودروها کمک می کنند. کاتالیزورها گازهای خطرناک تولید شده توسط اتومبیل ها را به مواد کم خطرتری تبدیل می کنند.به عنوان مثال ، مونوکسیدکربن و هیدروکربن ها به دی اکسید کربن و آب تبدیل می شوند. گفته می شود کاتالیست ها تا ۹۰ درصد گازهای سمی و خطرناک را بی اثر می کنند. در نتیجه آن ها می توانند نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوا ایفا کنند.
مبدل های کاتالیستی حاوی طیف وسیعی از فلزات گرانبها مانند مس ، نیکل ، آهن و منگنز هستند. اما مهمتر از همه ، مبدلهای کاتالیزوری حاوی رودیم ، پلاتین و پالادیوم هستند. این سه فلز به ویژه برای ساخت جواهرات ، وسایل الکترونیکی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
پلاتین ، پالادیوم و رودیم که جزو فلزات گروه پلاتین بوده ترکیبات اساسی کاتالیزورها محسوب می شوند. امروزه مواد ارزان تری در دسترس نیستند که خصوصیات مشابهی را برای این نوع واکنشهای کاتالیزوری ارائه دهند.

قیمت ضایعات کاتالیزور
ضایعات کاتالیزور
طول عمر مبدل های کاتالیزوری حدود ۴ سال تخمین زده شده که بعد از آن باید تعویض شود. چرا که می تواند اثرات مخربی را به دنبال داشته باشد. از طرفی این قطعات می توانند به دلایل مختلفی قبل از سر رسیدن عمر مفید خود خراب شوند و دیگر کارایی سابق را نداشته باشند. در این صورت نیز باید نسبت به تعویض آن ها اقدام کرد. با دیدن نشانه هایی مانند به سختی استارت خوردن اتومبیل ، لرزش آن ، کاهش شتاب موتور ، افزایش مصرف سوخت و.. می توان به خراب شدن کاتالیزورها پی برد. در نتیجه می توان گفت حجم کاتالیزورهای مستعمل و از کارافتاده روز به روز در حال افزایش است.
با توجه به این واقعیت که هر اتومبیل جدید باید به مبدل کاتالیزوری مجهز شود و تعداد ثبت نام خودرو به طور پیوسته در حال افزایش است ، تقاضا برای فلزات گروه پلاتین (PGM) به طور مداوم رشد خواهد کرد. از طرفی یک مبدل کاتالیزوری تقریباً از ۱ گرم تا ۱۵ گرم فلزات گروه پلاتین دارد . به همین دلیل است که ما نیاز به جمع آوری و استفاده مجدد از فلزات گرانبها درون کاتالیزورها داریم.
صادرات ضایعات کاتالیزور به کشورهای اروپایی
امروزه به دلیل نبود فناوری لازم در کشورمان، متاسفانه بازیافت کاتالیزور ماشین ها در ایران به شیوه درست انجام نمی شود، به همین علت بسیاری از ضایعات کاتالیزور به کشورهایی مانند ترکیه و آلمان صادر می شوند، اما باید این نکته را در نظر گرفت که بازیافت این فلزات گرابنها نیاز به فناوری خاصی ندارد و می توان با روشهای شیمیایی و قالکاری نیز این فرایند را انجام داد و خروج این مواد با ارزش جلوگیری کرد که کمک بسیاری به چرخه اقتصادی کشور می کند.
مقدار فلزاتی که در بازیافت کاتالیزور خودروها به دست می آید، بستگی به شرکت سازنده کاتالیزور و مدل خودرو دارد.اگر بخواهیم به صورت کلی در نظر بگیریم می توان گفت کاتالیزور خودرو خارجی حاوی یک الی دو گرم فلزات پلاتین است که اگر شیوه بازیافت آنها به درستی صورت گیرد می توان تا ۸۰ درصد این فلزات را استخراج کرد.
آیا فلزات دیگری هم در کاتالیزور وجود دارد؟
در کاتالیزور خودروها علاوه بر فلزات گروه پلاتین، امکان دارد دیگر فلزاتی مثل آهن، منگنز، مس و نیکل نیز موجود باشند.
چرا باید مبدلهای کاتالیزوری بازیافت شوند؟
استخراج سنگ فلز و ساخت فلزات می تواند یک فرآیند فشرده و پر هزینه باشد. به عنوان مثال ، سنگ پلاتین باید از تونل های عمیق استخراج شود ، و به انرژی زیادی برای حفاری نیاز دارد و مقدار زیادی سنگ معدن برای مقدار قابل توجهی از محصول نهایی پلاتین مورد نیاز است. سنگ پلاتین پس از استخراج ، باید با مواد شیمیایی تصفیه شود تا به فلز برسد. این نه تنها باعث آلودگی محیط زیست می شود ، بلکه برای کارگران معدنی که معمولاً دستمزد کمتری دارند و در شرایط سخت مجبور به کار می شوند اثرات منفی دارد. همه این عوامل بازیافت ضایعات کاتالیزور ها را به امری مهم تبدیل می کند.
همچنین، یکی از مهمترین دلایل بازیافت مبدلها، هزینه خاک کاتالیست فرسوده است که درآمدزایی و تشکیل کسب و کار برای افراد مختلف را به دنبال دارد. از طرفی، برای کمک به صنایع مختلف و کاهش هزینههای مربوط به مواد اولیه، بسیاری از قطعات الکتریکی بازیافت میشوند.
تیم صنعتی بازیافت آنلاین ضایعات کاتالیزور را جمع آوری کرده و آنها را برای بازیابی فلزات گرانبها بازیافت می کند. در نتیجه بازیافت آنلاین آماده خرید ضایعات کاتالیزور های شما عزیزان با قیمت مناسب می باشد. به دلیل نوسان قیمت ها جهت اطلاع از قیمت کاتالیزور دست دوم و قیمت خاک اگزوز پراید و دیگر خودروها کافی است با شماره های زیر تماس بگیرید.