استخراج کاتالیزور خودرو و کاتالیست پتروشیمی | خرید خاک کاتالیست | خرید کاتالیزور خودرو| آموزش استخراج طلا و نقره از قطعات الکترونیکی

بازیافت نقره(راه نجات ۱۰۰درصدی)

بازیافت نقره ، از جمله مهم ترین بخش ها در صنعت بازیافت فلزات گرانبها است.

از زمان های گذشته تا به امروز ، نقره به عنوان یکی از فلزات ارزشمند بعد از طلا شناخته می شده است و این جایگاه را تقریبا تا به امروز ، حفظ نموده. با پیشرفت تکنولوژی و صنعت ، در مواقعی فلز هایی نظیر پلاتین و پالادیوم ، حتی از طلا هم ارزش بیشتری دارند و اگر خانواده فلز پلاتین برای شما جالب هستند ، پیشنهاد می کنم حتما مقالات قبلی بازیافت آنلاین در این خصوص را مطالعه بفرمایید.

همان طور که حتما میدانید ، یکی از دلایل ارزشمند بودن فلزاتی نظیر نقره ، کمیاب بودن منابع آن ها در طبیعت است.

اما سوال اساسی اینجاست که آیا نقره را فقط می توان از منابع آن در طبیعت بدست آورد؟

در این مطلب از بازیافت آنلاین ، به این سوال با باز کردن یک مبحث عالی و ارزشمند به نام بازیفات نقره پاسخ خواهیم داد ، پس در ادامه این مطلب با همراه باشید.

نقره

نقره فلزی به رنگ سفید براق است که همانند طلا جزو فلزات گران بها به شمار رفته و بیشتر در زیورآلات و جواهرات به چشم می خورد. علاوه بر این فلز نقره در صنایع الکترونیک ، تولید سکه ، دندان پزشکی ، عکاسی و..نیز کاربرد دارد. به همین جهت بازیافت نقره از انواع ضایعات امری مهم بوده که امروزه به آن توجه زیادی می شود.

منابع بازیافت نقره شامل موارد زیر است :

قطعات الکتریکی:قطعات الکتریکی ، یکی از بزرگ ترین منابع برای بازیافت نقره محسوب می شوند؛ از جمله این قطعات می توان به سی پی یو ها و آی سی ها اشاره کرد که ممکن است دارای مقداری نقره باشند.

لجن آندی: مواد نامحلول باقي مانده از تصفيه‌ الكتروليتي مس است که شامل فلزات ارزشمندی از جمله نقره می باشد و در بحث بازیافت نقره جایگاه مخصوص به خود را داراست.

آلیاژ نقره: آلیاژهای نقره بیشتر در صنایعی مانند جواهرسازی استفاده می شود.

ابزار آبکاری شده: این دسته شامل تمام وسایلی می شود که با نقره آبکاری شده اند پس می توان حجم نسبتا زیادی از نقره را از این بازیافت این فلزات استخراج نمود.

عکس و فیلم رادیولوژی: این دسته به دلیل وجود نیترات نقره می تواند منبع خوبی برای بازیافت نقره باشند.

پساب ثبوت درمانگاه ها :مایع شیری رنگ است که عکس های رادیولوژی پس از قرار گرفتن داخل آن مقداری از نقره آن داخل محلول باقی می ماند و گاها در بعضی مواقع از نقره خوبی برخوردار هستند.

بازیافت نقره

بازیافت نقره

 

 

بازیافت نقره

بازیافت نقره

بازیافت نقره

برای بازیافت نقره از جوهرنمک استفاده می شود که منجر به تشکیل کلرید نقره (لجن سفید رنگ) می شود. کلرید نقره ذوب شده و به فلز نقره تبدیل می شود. در بیشتر مواقع برای استخراج نقره از جوهر نمک استفاده می شود چرا که نقره به صورت کلرید ته نشین می  شود . چون در این صورت عیار نقره خالص شده و نقره ۹۹٫۹۹ که به نقره شاخدار معروف است استخراج می شود.

 

چرا بازیافت نقره ارزشمند است؟

در این مطلب سعی ما بر این بود تا بحث ارزشمند بازیافت نقره را به صورت کلی اما جامع برای شما باز نماییم اما شاید از خود بپرسید چرا این بحث ارزشمند است؟

به دلیل اینکه برای استخراج فلزات ارزشمندی نظیر نقره ، باید منابع طبیعی زیادی نابود شوند تا مقدار کمی از این فلزات استخراج و بهره برداری شوند.

با بازیافت نقره ، مقدار این آسیب های زیست محیطی به حداقل ممکن کاهش پیدا کرده و همچنین از هزینه های استخراج طبیعی آن نیز کاسته خواهد شد.

دلیل دیگری که بازیافت نقره و به طور کلی ، صنعت فلزات گرانبها بسیار ارزشمند هستند ، این است که شما نقره یا هر فلز ارزشمند دیگر را به قیمت ضایعات خریداری می نمایید و پس از انجام فرآیند هایی مشخص ، با استخراج نقره ، نقره ای با درصد خلوص بالا برای فروش در بازار در دست خواهید داشت.

 

سخن پایانی

در صورتی که به این صنعت علاقه مند هستید و یا این در زمینه بازیافت فلزات ارزشمند یا بخش های دیگر استخراج فلزات گرانبها فعالیت دارید ، برای آموزش و بروزرسانی دانش و روش های خود می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت ، از تجربه و تخصص کارشناسان ما در بازیافت آنلاین استفاده نمایید.

مقالات مرتبط