استخراج کاتالیزور خودرو و کاتالیست پتروشیمی | خرید خاک کاتالیست | خرید کاتالیزور خودرو| آموزش استخراج طلا و نقره از قطعات الکترونیکی

خطرات ضایعات الکترونیکی و تاثیر آن بر محیط زیست و انسان

امروزه با پیشرفت علم ، خطرات ضایعات الکترونیکی ، به یکی از مشکلاتی تبدیل شده است که تمام جوامع بشری با آن دست و پنجه نرم می کنند. این ضایعات از موادی تشکیل شده اند که برای تجزیه آن ها در طبیعت نیاز به زمان نسبتا طولانی می باشد و در این مدت ، امکان دارد تا خاک و آب ها و در کل محیط زیست یک منطقه آلوده شوند.

یک راه حل بسیار کارآمد و پرسود برای کاهش خطرات ناشی از ضایعات الکترونیکی، بازیافت مواد و فلزات تشکیل دهنده آن به منظور استفاده مجدد در صنعت می باشد.

در این مقاله از مقالات بازیافت آنلاین، قصد داریم تا خطرات ضایعات الکترونیکی را مورد برسی قرار دهیم ، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

 

خطرات ضایعات الکترونیکی

خطرات ضایعات الکترونیکی

در ابتدا به چند سوال زیر فکر کنید:

در طول زندگی خود چند کامپیوتر ، لپ تاپ و تلفن همراه را به بهانه به روز شدن فناوری ها و یا احتمالا خرابی آن ها کنار گذاشته اید؟ آیا اخیراً وسایل برقی خانه یا محل کار خود را تعویض نموده اید؟ سوال واقعی این است که  همه آن وسایل الکترونیکی منسوخ یا غیرفعال شده به کجا می روند؟

ضایعات الکترونیکی به هر کالای الکترونیکی یا محصولی شامل اجزای الکترونیکی گفته می شود که به پایان عمر مفید خود رسیده اند.

وسایل الکترونیکی از ترکیبی پیچیده از مواد ساخته شده اند که شامل طلا ، نقره ، مس ، پلاتین ، پالادیوم  و سایر عناصر با ارزش هستند. این مواد گرانبها از طریق بازیافت  قابل بازیابی هستند.

از طرفی این ضایعات شامل فلزات سنگین سمی مانند سرب ، جیوه ، کادمیوم ، باریم و ..هستند که می توانند به سلامت انسان و محیط زیست آسیب برسانند. اثرات منفی این سموم بر روی سلامتی انسان شامل آسیب مغز ، قلب ، کبد و کلیه  است. همچنین می تواند به طور قابل توجهی بر سیستم عصبی و تولید مثل بدن انسان تأثیر بگذارد و منجر به بیماری و نقایص مادرزادی شود.

به عنوان مثال باتری های تلفن همراه حاوی فلز کادمیوم است و در مانیتورهای کامپیوتر سرب یافت می شود.

خطرات ضایعات الکترونیکی و اثرات آن بر محیط زیست و انسان

زباله های الکترونیکی تأثیر منفی بر خاک می گذارد

زباله های الکترونیکی می توانند اثرات مخربی بر خاک یک منطقه داشته باشند. با تجزیه ی ضایعات الکترونیکی ، فلزات سنگین سمی آزاد می شوند. از جمله این فلزات سنگین می توان به سرب ، آرسنیک و کادمیوم اشاره کرد. وقتی این سموم به داخل خاک نفوذ می کنند ، بر گیاهان و درختان نیز تأثیر می گذارند.

بنابراین ، این سموم می توانند به منبع غذایی انسان وارد شوند ، که می تواند منجر به نقایص هنگام تولد و همچنین تعدادی از عوارض دیگر در سلامتی شود.

پسماندهای الکترونیکی بر آب تأثیر منفی می گذارد

زباله های الکترونیکی که توسط  افراد به طور نامناسب دفع می شود ، منجر به ورود سموم به آب های زیرزمینی می شود.

این آب های زیرزمینی همان چیزی است که زمینه بسیاری از جریان های سطحی ، استخرها و دریاچه ها را تشکیل می دهد. بسیاری از حیوانات برای تغذیه به این کانالهای آب اعتماد می کنند. بنابراین ، این سموم می توانند این حیوانات را بیمار کرده و باعث عدم تعادل در اکوسیستم شوند.

ضایعات الکترونیکی همچنین می تواند بر انسان هایی که به این آب متکی هستند تأثیر بگذارند. سمومی مانند سرب ، باریم ، جیوه و لیتیوم نیز سرطان زا محسوب می شوند.

ضایعات الکترونیکی بر هوا تأثیر منفی می گذارد.

زمانی که ضایعات الکترونیکی سوزانده می شوند ، این فرآیند می تواند هیدروکربن هایی را در جو آزاد کند که باعث آلودگی هوا  می شود . در نتیجه تاثیرات منفی بر  بسیاری از حیوانات و انسان ها دارد. هم چنین، این هیدروکربن ها می توانند به اثر گازهای گلخانه ای کمک کنند. که به عقیده بسیاری از دانشمندان یکی از عوامل اصلی گرم شدن کره زمین است.

 

خطرات ضایعات الکترونیکی

خطرات ضایعات الکترونیکی

اهمیت بازیافت ضایعات الکترونیکی

عواقب دفع نامناسب زباله های الکترونیکی در محل های دفن زباله یا سایر مکان های غیر تخلیه تهدیدهای جدی برای بهداشت عمومی فعلی است.

دفع نادرست ضایعات الکترونیکی به طرز باورنکردنی برای محیط زیست جهانی خطرناک است . به همین دلیل گسترش آگاهی در مورد این مشکل رو به رشد و پیامدهای تهدید کننده بسیار مهم است.

برای جلوگیری از خطرات ضایعات الکترونیکی بهترین روش بازیافت اصولی این ضایعات است. بازیافت ضایعات الکترونیکی نه تنها به حفظ سلامت انسان و محیط زیست کمک می کند می تواند باعث استخراج فلزات گران بهایی مانند طلا ، نقره ، پلاتین ، پالادیوم و.. شود. که همه این فلزات دوباره به چرخه تولید بازگشته و مجدد استفاده می شوند.

تیم صنعتی بازیافت آنلاین با هدف حفظ محیط زیست و استخراج فلزات گران بها در عرصه بازیافت این ضایعات ، با هدف دفع خطرات ضایعات الکترونیکی ، فعالیت می کند. در نتیجه ما آماده خربداری ضایعات موبایل و کامپیوتر شما عزیزان هستیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و یا از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما ارتباط برقرار نمایید.

مقالات مرتبط